Borok

message

Pinot Noir-Kékfrankos Rosé(2016)

A pohárból piros apró gyümölcsök savanykás – édeskés bűbájoló illata és íze árad. A málna és az eper határán üdén egyensúlyoz. A rusztikusabb Kékfrankos ropogós savait a Pinot Noir selymes eleganciája szelídíti. Évszaktól függően javasolt fogyasztási hőmérséklete: 8 – 10 C°

bucket

Szürkebarát,Pinot Grigio(2016)

Fiatal ültetvény termése a Manósi dűlőből. Igen jól eltalált egyensúlyú, határozottan fajtajelleges bor. Illatában és ízében a gyógyfüvek finom kesernyés dominanciája, mellette tarka virágok egész orgiája finom lecsengéssel. Évszaktól függően javasolt fogyasztási hőmérséklete: 8 – 10 C°

bucket

Irsai Olivér(2016)

A Mátra körbe napozott lankáin érlelődött szőlőből készült ez a zöldes-fehér színű, narancsvirágra emlékeztető parfümösen intenzív illatú primőr bor. Harmonikus savtartalmának és a friss muskotály szőlőre emlékeztető ízének köszönhetően 8 C°-on ideális párosítása a szárnyasokból, halakból készült ételeknek.

bucket

Cabernet Sauvignon Barrique(2015)

Mély, sötét rubin színű, erdei gyümölcsökre emlékeztető,valamint az új tölgyfahordós érlelésből származó, illatokban gazdag, telt testes vörösbor.
Íze kellemesen simogat,érett tanninok és a hosszú utóíz harmóniában áll a megjelenő palack érettséggel.Évszaktól függően javasolt fogyasztási hőmérséklete: 18-20 C°

bucket

Chardonnay(2016)

A fiatal-még klasszikus értelemben éretlen-chardonnay gyümölcs kavalkádja tömörül a borban, a banán chipstől a friss illatos vilmoskörtén át a nem túl érett ananászig. Valóságos friss illat- és ízparádé. Évszaktól függően javasolt fogyasztási hőmérséklete: 8 – 10 C°

bucket

Sauvignon Blanc(2016)

A Mátra körbe napozott lankáin érlelődött szőlőből készült ez a tiszta illatában a bodzavirágra, paprikára, fekete ribiszkére
emlékeztető jellegzetes intenzív illatú bor. Friss élénk savaival a könnyű hal és szárnyas ételek kiváló kísérőjeként ajánljuk. Évszaktól függően javasolt fogyasztási hőmérséklete: 8 – 10 C°

bucket

Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc Rosé(2016)

Cabernet Sauvignon szőlő friss feldolgozásának eredménye ez az elegáns lazac szinű gyümölcsös rosébor. Gazdak illat-és ízvilága üde frissességgel párosulva, feketeribilzlire emlékeztető illatjegyekkel adja sajátos karakterét. Tésztákhoz,halakhoz,friss salátákhoz ajánjuk fogyasztani 8 -10 C-on.

bucket

Tramini Gyöngyözőbor(2016)

Friss gyümölcs illatában az édes fűszeres-muskotályos illatjegyek találkoznak.Ízében a lekerekedett finom savai, optimális cukortartalma és a játékos buborékok teszik kellemesen fogyaszthatóvá.Hideg előételekhez ajánljuk fogyasztani 8 C°-on.

bucket