Borkóstolás

A Farkasmály 22. Pince és borház a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.

A borok bemutatását minden esetben szakember végzi és a kiválasztott palackok a Vinotékában kedvező áron a helyszínen megvásárolhatók. Borkóstolást minimum 10 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Háromféle kóstolási lehetőséget kínálunk a látogatók számára. Az első program három különböző borfajtát tartalmaz, a második program hatot, míg a harmadikban tízféle borfajta van.
A borkóstolás mellé helyi ételekből válogatott ételeket ajánlunk.

Hideg ételek:

-Libazsíros kenyér lilahagymával/szelet 150.-Ft

-Paraszttál 1.500.-Ft/fő

Meleg ételek:

-Csülkös bableves 1.000.-Ft

-Pincepörkölt pásztortarhonyával 1.500.-Ft

-Töltötkáposzta 2.000.-Ft

-Vegyes sült tál 2.500.-Ft

Desszertek:

-Házi húzott rétes (almás,túrós,meggyes)/db 400.-Ft

Az árak a 27% Áfa-t tartalmazzák.

A fenti ételek csak ízelítőül szolgálnak,minden más étel elkészítésére van lehetőség,előzetes megbeszélés alapján az alábbi telefonszámokon: Kóródi István:06-30-978-7251 Bárdos Tamás:06-20-455-7432

Az ételek a Kékes Étterem álltal készülnek.

Bejelentkezés: 06-20-455-7432 , 06-20-4722-865

Borkóstolások:

1) kóstoló program (3 fajta bor): 1.000 Ft/ fő +ÁFA
2) kóstoló program (6 fajta bor): 1.600 Ft/ fő +ÁFA
3) kóstoló program (8 fajta bor): 2.000 Ft/ fő +ÁFA

4) kóstoló program (10 fajta bor): 2.400 Ft/ fő +ÁFA

A borkóstolás ára tartalmazza a pogácsát,sajtot és az ásványvizet.

Pince Nyitvatartása:

Péntek-Szombat: 10.00-18.00-ig

A pince fölött található borkóstoló helység kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is.

A borkóstolást követően vendégeinknek lehetősége nyílik arra,hogy vásároljanak a pince kínálatából.